Természetes, hogy mindenki próbálja így vagy úgy egyedivé tenni a saját autóját, de vannak akik ezt úgy érzik minden „erkölcsi” határon átivelő módon valósitják meg. Lehet ez egy önkifejező eszköz számukra, lehet ez a belső zűrzavaruk kivetülése, de kérek mindenkit, hogy ha ekkora a baj inkább beszéljen szakértővel és ne bántsa a kocsiját, legyen az BMW, vagy bármi más!

Na lássunk párat ezekből a mozgó stílusficamokból.

Ez a szegény E90 sokak számára értelmezhetetlen vonalakat kapott, amelyek kiemelik a…a … nem is tudom mit emelnek ki rajta de valószínüleg ettől gyorsabb lesz az autó, vagy valami.

 

 

Az alkotó itt még visszafogott volt. A szárny hátul még mondhatni jól is állna, az egyedi festés pedig tényleg viszonylag minőséginek hat, de a szoknyára már nincs mentség!

 

 

Valószínűleg a kedves tulaj gyorsulási versenyre kezdte el építeni az autót, vagy még ő se tudja mi lesz a sorsa, de az az érzésem, hogy itt még nem ért véget a megpróbáltatása szegény E46-nak.

De kezdjünk el mélyebbre merülni a kendácsolás és ízléstelenség bugyraiban! Lássunk pár igazán elvadult, elkorcsosult darabot a feneketlen gyűjteményből.

 

 

Egy félkész művet láthatunk, a megálmodó itt tényleg szabadjára engedte mind azt, ami mélyen benne szunnyadt éveken keresztül. Mondjuk ezzel a valamivel az elején a parkolás is egy külön tortúra lehet, de a művészetért mindenre képesek az emberek.

 

 

Ez itt egy megmagyarázhatatlan esete annak amikor valaki BMW t akar, de nem jön össze, majd, hogy mégis valamilyen formában igaza legyen nekiáll és létrejön ez. Nyomokban mintha Mazda MX5-t tartalmazna, de ezt már senki nem tudja bebizonyítani.

 

 

A lengyeleket sem kell félteni ez a „csoda” tőlük jött. Úgy látszik a kedves vállalkozónak nagy kedvence lehet a táskás szemű 7es. érdekesen mutat egy régebbi modell testére plasztikázva. De ahogy látszik még nincs vége ennek a projektnek sem.

 

 

Mikor már az utolsókat rúgja még a tulaj is belerúg egyet! Szegény Bömbi is már vágyódik a halálra, ahogyan beálltak vele a kukák árnyékába, de ez még nem adatott meg neki, újjá kellett születnie, mint egy ratcar. Reméljük belül még egészséges, ha külsőre már el is vesztettük.

 

 

Az E39 olyan plasztikázást kapott, amit nem érdemelt volna soha. Van itt minden, megmagyarázhatatlan szoknyaszett, típus idegen elemek tömkelege, króm felni, de valakinek biztos így a legszebb darab, amit találhat az utcán. Mondjuk erre külön adó kellene, hogy forgalomba mehessen, olyan szívfájdítóan ronda.

 

 

Na itt aztán bazári majom módjára elszabadultak az indulatok Valószínűleg a Need for Speed Underground játék és a Halálos iramban filmek árnyékában születhetett meg ez, a minden ízében egyedi autó. Van itt hangulatvilágítás a hűtőrácsai közé ragadt darazsak számára, felfelé nyíló ajtó, ha a parkolóban nem lenne elég hely, és persze az elmaradhatatlan láng-nonfig matricák, amik nélkül nem is tuningautó a tuningautó.

 

 

Az én személyes kedvencemet hagytam utoljára. Az E36 coupe ezzel a spoiler szettel vált teljes egésszé. A két kályhacsövön a lelki szemeim elött látom a kitörő lángnyelveket, ezeken a vízszintes vezérsíkokon pedig az éppen ebédjüket fogyasztó hölgyeket. Ez az autó minden ízében érezteti, hogy nincs párja az utakon!

 

 

 

 

Nos azért, hogy ne csak a rossz maradjon meg, itt van ez a kis aranyos próbálkozás a végére. Mert minden autó szeretne egy kicsit BMW lenni. ;)