car content

A legjobb Japán befektetés most a Land Cruiser 40

2017. január 19. - TMilán

wallpapers_toyota_land-cruiser_1979_3.jpg

Egy júliusi kimutatás szerint melyet a nemzetközileg nagy hírnévnek örvendő classiccars.com csinált a gyűjtésre érdemesnek vélt autókról, a Toyota Land Cruiser 40-es szériája a befektetésre legérdemesebb Japán autó ma napjainkban. Megelőzve ezzel, minden tuner álmát a Toyota Supra MK4-et, a méltán híres 2JZ motorjával együtt.

31933310002_large.jpg

A magas látogatottsági számot elérő classiccars.com a keresési gyakoriság és egyéb tényezők alapján, megállapította, hogy előreláthatólag a Land Cruiser 40 lesz a legjobb befektetés azok számára, akik klasszikus autót vásárolnának, hiszen napjainkban a crossowerek és a SUV-ok a divatosnak számító autók és ezt az ’58-ban gyártásra kerülő terepjárót, most újra felkapja a nagyközönség. Megbízhatósága és praktikuma vitathatatlan a modellnek, ezért is szeretnék a magukénak tudni a gyűjtők.

grey-poupon-76-toyota-land-cruiser-fj-40-mint2me_l_b6d3600e3e176cc5.jpg

A top10-es japán autó listán még szerepel 3 Toyota modell. Az első generációs Celica az ötödik helyen, az MK4-es Supra a hetediken és az első generációs Corolla a kilencediken. Meg kell hagyni, a 10 autós listából négyet birtokolni, olyan ma már klasszikusok ellen mint a Mitsubishi Galant VR4, vagy az első generációs Skyline, nem kis teljesítmény még a Toyotátol sem.

 

dsc00261.JPG

supra1997wp.jpg

1st_title_01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr8912137295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása