car content

Az új BMW iX-et közúton is látták

2021. február 15. - TMilán

1.jpg

A BMW iX-ről már adtak ki sajtóanyagot, így lehetett tudni, hogy egy városi terepjáróról van szó, és a forma se okoz már meglepetést. De ezek szépen szerkesztett, a Photoshop által optimalizált színekkel mutatták meg, a legelőnyösebb szögekből az autót. Most viszont a forgalom többi résztvevője között kapták lencsevégre, Coloradóban.

2.jpg

Meglepő módon az iX nem tűnik annyira rossznak a többi autó között. Igazából az M4-en már megismert hűtőrács formát leszámítva, egy kellemes sportos városi terepjáró. Vannak szép részletei, mint a nagyon vékony hátsólámpák, vagy a D oszlop dizájn megoldása, de szót érdemelnek a süllyesztett kilincsek is. Összességében, hozza a sportos BMW külsőt.

3.jpg

Az eddig közölt fotók alapján, valahogy kisebbnek tűnt, inkább az X3 jelenlegi méreteit mutatta, de ezek alapján, az X5 a súlycsoportja.

4.jpg

5.jpg

Ha többet szeretnél tudni a típusról: Itt!

(Forrás: https://www.carscoops.com/)

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr4116428662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása