car content

Milyen lenne egy Bugatti SUV?

2018. január 24. - TMilán

2020-bugatti-suv.jpg

A „változó világ” kifejezés, az autóiparra is nagyon igaz. Jelenleg már sok-sok éve a SUV-ok térhódítását láthatjuk. Amik olyan meghatározó szeletet vágtak ki az értékesítés tortájából, hogy a legnagyobb ázsiójú gyártók is fejet hajtva vonultak a tervezőasztalhoz. Ezért is láthatunk olyan felfújt Lamborghinit mint az Urus, vagy a kecsesnek nem mondható Bentaygat a Bentleytől. De már az Aston Martin is bejelentette, hogy lesz saját hobbiautójuk és a Ferrari se szeretne kimaradni. A McLaren még tartja magát ezen a fronton, de ki tudja, mit hoz a jövő.

2020-bugatti-suv_2.jpg

A Bugatti név hallatán mindenki a sebességrekordokra asszociál, de egy roppant kreatív dizájner már eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha a Volkswagen konszern francia tagja bele vágna a SUV gyártásba. Aksyonov Nikita az ihletet a Chironból emelte át, így a lámpák szinte csere szavatosak lettek. Ellenben a Bugatti védjegyének számító, küszöbtől a tetővonalig húzódó ívet nem álmodta rá a behemótra.

2020-bugatti-suv_4.jpg

Meglepően jól áll ekkora felületen is a formavilág. A hátsó lámpa, ami a Chironon sportos és friss hatású, itt egy kicsit amerikaias, de ennek ellenére az integrált Bugatti emblémával harmonikus hatást kelt. Az alján a kamu diffúzorból előfurakodó kipufogóvégek egész sportosra szabják az autó farát.

2020-bugatti-suv_1.jpg

2020-bugatti-suv_3.jpg

Mindenki döntse el maga, hogy mennyire lenne jó egy ilyen furcsa fordulat a Bugatti életében. Mindenesetre egy ehhez hasonló tervvel bátran odaállhatna a 2020-ra ígért Ferrari SUV mellé a gyár.

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr2313600447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása