car content

Igénytelen időutazás a Suzukival

2017. február 18. - TMilán

2017-et írunk, és a média fejlődése megállíthatatlannak tűnik! Nézzük csak meg, hogy mekkora fejlődésen ment keresztül az egész iparág mondjuk az elmúlt 20 évben. Kezdődött ez a Word és PowerPoint megjelenésével és annak általános iskolai szinten bevezetett oktatásával. Ma már mindenki tudja kezelni ezeket az alkalmazásokat, és akik már régebb óta űzik ezt a sportot, azok jól emlékeznek, hogy annak idején mekkora szám volt a WordArt fülecske a szövegszerkesztő jobb felső sarkában. Ma már ezt nem nyomja úgy az arcunkba a Microsoft fejlesztésű program, de a beszúrás fülön a retro érzet kedvéért még ott figyel az ikonja. Én személy szerint nem találkoztam már vele úgy bő 12 éve, lévén, hogy akkortájt még divatja alkonyát élte. A Suzuki viszont egy igénytelen időutazásra invitálja a látogatóit és ezzel a csodás árajánlattal emel kalapot a WordArt rég letűnt fénykorának!

20170215_111523.jpg

Íme, a forma (de lehet agysejt) bontó, teljesen új Suzuki Ignis. Mindenki döntse el maga, hogy tetszik-e neki vagy sem. Én a magam részéről beraknám a Fiat Multipla, SsangYong Actyon és Mitsuoka Orochi mellé az apokalipszis negyedik lovasának. De persze ez egy nem polkorrekt kijelentés. És íme pár kép, annak aki esetleg még nem találkozott vele semmilyen formában! Külön kiemelném a C oszlop síkját megtörő kreatív megoldást! Igazán igényes!

Mindenesetre a Suzuki árai elrugaszkodottnak tűnnek az autó külsejét és belső minőségét látva. Az opcionális összkerékhajtás pedig a legtöbb ember számára teljesen fölösleges extralistás tételként virít, amit sejtésem szerint nagyon sokan fognak bepipálni és fogják megindokolni ezt az anyagi melléfogást otthon azzal, hogy „De drágám, hát, de tudod, télen csúsznak az utak és, hát, tudod milyen veszélyes az!”.

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr8412271502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2017.02.21. 13:50:24

Az autó formája maga az időutazás, az 1971-es Fronte Coupe több részlete is visszaköszön rajta - többek közt a C-oszlop benyomódásai. Az más kérdés, hogy a hivatkozott forma nem túl ismert felénk, én is csak a '77-es autókvartettben találkoztam vele: autoskartya.blog.hu/2009/12/14/77_es_kekhatu
süti beállítások módosítása