car content

Sütőtökös M2

2019. május 29. - TMilán

1.jpg

Kicsit kevesebb, mint egy éve az MTS Design & Automotive (Hon Kong-i székhelyű cég), kiadta a 2-es BMW-khez idomuló Vision GT Body Kitet. Ezzel könnyen egyedivé, és igazán sportossá varázsolva, az amúgy is nagyon mokány kis coupekat. Ám ezek az M GmBH által kezelésbe vett példányokhoz nem voltak jók, ezért nemrég bemutatásra került a tuning cég által megálmodott VGT Widebody kit.

2.jpg

A csomag tartalmaz, egy radikális megjelenésű szélesítést a farrésznél, ehhez idomuló lekerekített oldalsó szoknyákat, teljesen új és sokkal agresszívebb első és hátsó kötényeket, hatalmas hátsó diffúzort és egy fix, ugyanakkor egészen ízléses hátsó szárnyat. Ezekkel az átalakításokkal a sportos kis coupe kicsit, mintha hasonlítana, a négy évvel ezelőtt, (a Pebble Beachen) bemutatott 3.0 CSL Hommage R Concept autóra.

3.jpg

A bemutató kocsi a „Project Orange Pumpkin” nevet kapta, egyértelműen a színe miatt, melyet a széria 788M felnik, feketére való átfújásával tettek kontrasztosabbá.

Arról nem tudni, hogy az M2 Competition ami az alapot szolgálta, átesett-e valamilyen fejlesztésen a motortérben vagy a kabinban, de a gyárilag 410 lóerős, 3 literes turbós sorhatos erőforrásra nem lehet panasz, piszkálás nélkül sem. Gyári adatokkal 550Nm-nyi nyomatékot ereszt a hátsókerekekre, már 2400-as fordulattól és 280km/h végsebességre is képes az M csomagnak hála.

4.jpg

Nektek, hogy tetszik ilyen köntösben az M2?

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr4714868816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dan da Man 2019.05.31. 23:48:28

Nem kicsit hivalkodó. Inkább az ára kellene...
süti beállítások módosítása