car content

Felbukkanó pletyka, az új BMW M4 CSL

2021. február 10. - TMilán

1.jpg

Amikor pár éve újraélesztette a BMW a CSL kódot, azt az ígéretet kaptuk, hogy nem egyszeri alkalom lesz. Később jönni fognak még modellek, e filozófia mentén! Ezek természetesen limitált darabszámos kiadások lesznek, viszont az építési elvek azonos alapokon nyugszanak. Most jelentek meg az interneten a G80-as platformon alapuló, lehetséges BMW M4 CSL első hírei.

A Bimmerpost egyik bennfentes írásából származik az információ (ami korábban elég pontosnak bizonyult). A bejegyzés szerint az M4 jövőre kaphat CSL verziót, a gyártás pedig 2021 júliusában elkezdődik. Ugyan ezen bejegyzés szerint, nagyon rövid gyártási periódussal számol a bajor vállalat és ez arra utalhat, hogy rendkívül limitált szériáról lesz szó. Ha az előző limitált kiadására gondolunk (M4 GTS), akkor egy pár százas sorozat lesz a CSL is.

2.jpg

Nincs említés arról, hogy milyen specifikációkkal jön majd a sport modell, így erre még várnunk kell. Ha valóban megkezdődik a gyártás jövő nyáron, akkor is az első példányokra őszig várni kell, hogy a tesztek befussanak. Természetesen, külsőre már a GT autókat kell, hogy idézze, hatalmas szárnyakkal, és diffúzorral. Ennél nagyobb kérdés, hogy milyen hajtásláncot választanak az autóhoz! Vajon lesz-e manuális váltóval szerelt példány és kell-e ez egyáltalán a mai világban?

3.jpg

A CSL szériában való visszatérésére talán az M4 a legjobb választás. Nagy kérdés, hogy a hódpofájú modellt el tudják majd fogadni a rajongók, vagy ezen a dizájnon a CSL bevezetése se tud majd segíteni?

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr5816422368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása