car content

Need for Speed IRL

2019. június 26. - TMilán

Az oroszok ezt is megcsinálták!

671911.jpg

A 30 körüli autóbolond korosztálynak biztosan megvan a Need for Speed játék sorozat, melyet az Electronic Arts stúdió adott ki, egészen a 90’-es évek első fele óta. Hatalmas siker volt már a korai időkben is, de talán a legnagyobb durranást az Underground 1 és 2 jelentette. Itt „szabadon” tuningolhattuk járműveinket és szállhattunk harcba más a számítógép által irányított tuning szörnyek ellen.

Hát ezt kicsit tovább gondolták az orosz srácok és megcsinálták az életben is a Need for Speed hangulatot! A video rögtön az autóválasztó képernyővel indít, ahol választási lehetőségként megjelenik a Honda Integra Type R, a Toyota Celica jelenleg eddig utolsó generációja, egy Toyota Supra (A80)(nem elérhető), Lancer EVO VIII (nem elérhető) és a Nissan 350Z-je amit sajnos nem láthatunk.
Hősünk kiválasztja magának a két elérhető modell közül a Celicat, amire automatikusan felszerelteti a tuningokat, ám itt nincs vége a látványos menü bemutatásának. A srácok azt is megoldották, hogy akárcsak a játékban lehessen Felnit is cserélni (egy Volk Rays TE37 kerül a járműre), majd pedig át is fényezik a kocsit egy kellemes kék színre.

Ezután a Garázst elhagyva, az autópályán találjuk magunkat, ahol is versenybe keveredik a játékos és azt elfogadva akárcsak az Underground 2-ben már kezdhetjük is a futamot.  Itt ellenfélül kap maga mellé egy Mazda RX8-at, egy Integrat és egy Subaru WRX STI-t.  Természetesen a gyorsulási versenyt nem más nyeri, mint a Celicas versenyző.

A felvételek, nagyon jók lettek, bár látszik, hogy a sebesség maradt a legális határokon belül. Ennek ellenére nagyon jól hozza a videó az Underground első két részének a hangulatát. Erre ráerősít az eredeti zene is.

 1.jpg

Nektek melyik volt a kedvenc Need for Speed részetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr714913600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása