car content

A Lumma által tuningolt X6 M még csak hírből se ismeri a visszafogottságot!

2017. január 18. - TMilán

lumma-design-bmw-x6-m-1.jpg

A Lumma tuningcég már nem egyszer lepte meg a nagyérdeműt valami igazán extrém tuningal, és most sincs ez másként. A motort kezelésbe vették mivel nem voltak elégedettek az 575 lóerős teljesítménnyel, ezért a 4,4 literes twin-turbós V8-ból kisajtoltak még 175 lőerőt, ezzel elérve az őrületes 750 tagú ménest. A nyomatékot pedig feltornázták 980Nm-re a gyári 750-ről. Ezzel a behemót könnyedén eléri a 300km/h-s sebességet.

lumma-design-bmw-x6-m-8.jpg

A külsőn jól láthatóak a változtatások. 40mm-t szélesedett a már amúgy sem keskeny autó teste, amit főleg a kerékíveknél érezhetünk. Erre azért volt szükség, hogy a hatalmas 22”-os CLR verseny felnik beférjenek az ívek alá. Elöl 295, hátul 335mm széles kerekek adnak egyfajta kiállást a kocsinak. Ha a feltűnést csak kicsit is kerülni akarja az ember, akkor ne ezt a retina szaggató UV zöld színt válassza, de mindenképpen jól áll a hatalmas testen ez a rikító árnyalat.

lumma-design-bmw-x6-m-6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr2512137191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása