car content

Egymásnak feszülő német izmok! Avagy Audi RS5 vs BMW M4 Competition Package

2018. március 29. - TMilán

audibmw.jpg

A német prémiummárkák folyamatos harcban állnak egymással, hogy kinek minőségibb, van tele többnél több extrával, vagy kinek gyorsabb az épp aktuális szériája. Itt két csodás kupét engednek össze, a BMW M4 Competition Package és az Audi RS5 személyében, egy gyorsulási versenyre.

A két kocsi lóerők tekintetében ikrek is lehetnének a maguk 450 tagú méneseivel, ám nyomatékban az Audi 50Nm-t ráver a bajorok 550-ére. Ez valószínűleg a két motor felépítésére húzható rá, hiszen a BMW ezzel a modellel, visszatért a sorhatos elrendezésre, 3 literes lökettérfogattal. Míg konkurense a 2,9 literes V6-os erőforrást részesítette előnyben.

bmw_vs_audi.jpg

Papíron az RS5-nek kell nyernie ugyebár, hiszen az Audi RS-ek fő jellemzője, az összkerékhajtás, és ezt a gyár által megadott gyorsulási adatok is indokolják, mivel 0,1 másodperccel hamarabb éri el a 100km/h-s sebességet, mint a bimmer. A videóban jól látszik, hogy az első métereken mennyire küzd a BMW, hogy tartsa a lépést!

Nem szeretném elrontani a szórakozást, szóval mindenki nézze meg a videót!

Nekem is volt szerencsém a BMW M4 Competition Pack-hoz, mondjuk csak, mint utas. Hatalmas élményt nyújtott még így is. Szép emlékeket idéz ez a videó számomra. Hihetetlen mennyire játékos az autó, és mennyire eszméletlen módon keni el a hátsó kerekeket a hatalmas nyomatékával, de amikor egyszer betapadnak azok a gumik, akkor olyan tűzijátékot ad, amit elképzelni se lehet, az átlag autókhoz szokott embernek.

 

Forrás: bmwblog.com

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr7313789026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása