car content

Tuningra várva a Lamborghini színű BMW M3

2018. január 25. - TMilán

verde-mantis-bmw-f80-m3-photoshoot-7.jpg

Az BMW M széria nem csak Európában, de az egész világon hódít. Ebből a brit szigetek se maradhat ki, így a Bedfordshire-i Evolve Automotiv is a Bajor márkára szakosodott. És a napokban érkezett meg hozzájuk az Individual részleg által összeállított Verde Mantis zöld (Lamborghini zöld) F80 M3.

verde-mantis-bmw-f80-m3-photoshoot-2.jpg

Sok terve van a cégnek ezzel a kocsival, és azt ígérik, hogy mindent a hivatalos Instagram oldalukon, nyomon lehet majd követni.
A gyári járgány a 3 literes, sorhatos, 425 lóerős motorral is már elég hajmeresztő dolgokra képes, hát, még ha belekezdenek ráncigálni az oroszlán bajszát majd az angol srácok. A duplakuplungos váltóval a gyári gyorsulási értéke az F80 M3-nak 4,1 másodperc, ami ha belegondolunk, hogy az ezredfordulón még egy Ferrari 360-asnak se ment (4,5s), akkor rájöhetünk, tényleg sokat gyorsult a világ.

Aki kíváncsi kövesse figyelemmel instagrammon a kocsi átalakulását! 

A bejegyzés trackback címe:

https://carcontent.blog.hu/api/trackback/id/tr3113603293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása